23948sdkhjf

"Vi vil være nummer 1"

Kilian Water ApS fremstiller årligt omkring 100 rensningsanlæg af genbrugsplast - de aktiviteter skal nu foregå under ét og samme tag: Indehaver René Kilian har nemlig samlet administration og produktion under samme tag i Vrads.

- Vores mål er at blive nummer et i verden inden for beplantede filteranlæg med aktiv beluftning. Vi er i toptre allerede, og med egen produktion her i Vrads håber og tror jeg på, at vi om nogle år kan blive nummer et, siger René Kilian til Midtjyllands Avis.

Kilian Water har syv ansatte og producerer miljøvenlige rensningsanlæg til nedgravning i jorden. Fremstillingen er hidtil foregået i lejede lokaler i Vrads, mens Kilian Water siden 2011 har haft kontor i Den Gamle Smedie-ejendommen på Torupvej 4.Og da en del af Den Gamle Smedie er blevet ledig - og René Kilian er blevet medindehaver af ejendommen - var det nærliggende at flytte produktionen til 220 m2 produktionsområde i direkte sammenhæng med kontoret.
- Vi har brug for at kunne lave de små filteranlæg, som er til en enkelt husstand, i vores egen hal, og nu kan vi åbne døren direkte fra kontoret til produktionshallen. Det gør det hele meget lettere, så vi er meget glade for løsningen, siger René Kilian til avisen.

Virksomheden producerer også større anlæg. Blandt andet har man netop givet tilbud på et stort projekt med rensningsanlæg ved et nyt boligprojekt med 250 mennesker i landsbyen Torup ved Hundested.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11