23948sdkhjf

Kæmpe milepæl: 100 år og medarbejderne får gaver

Vejle-virksomheden Elektro-Isola kan i dag fejre en fantastisk milepæl: Virksomheden blev stiftet den 22. februar 1921, hvilket betyder, at de i dag fylder 100 år.
Elektro-Isola producerer elektrisk isolerende emner i termohærdet plast. Emner, der blandt andet bruges i vindmøller, hospitalsscannere, luft- og rumfartsindustrien og i partikelaccelerator. 
Det er dog lidt specielt at markere 100 års-jubilæet i denne tid, indrømmer adm. direktør Stig Krogh Pedersen. Istedet for en kæmpe fest lige nu, markeres dagen på ægte corona-facon overfor de 140 ansatte.

- Vi har uddelt en foreløbig gave til medarbejderne, ligesom alle får udleveret en portionsanrettet boks med morgenmad, og senere en portionsanrettet boks med frokost. Vi håber at kunne fejre det med et arrangement for alle medarbejdere til sommer. Og så får medarbejderne en rigtig gave, som først gives senere, fordi den fordrer, at samfundet er lidt mere åbnet op, siger han til Plastforum.

Grundlagt i 1921

Valdemar Leth Christiansen grundlagde Elektro-Isola i 1921. Det er grundlæggeren, som Elektro-Isola vælger at hylde, når de i forbindelse med jubilæet har relanceret virksomhedens logo, så det ligner det oprindelige. 

"Derved hylder vi ikke kun ham og alle de medarbejdere, der har været med til at bringe virksomheden frem til jubilæet. Vi hylder også Elektro-Isolas rødder, og vi synes ikke, at der er et mere rigtigt tidspunkt for dette re-design end anledningen af vores 100 års jubilæum," lyder det på virksomhedens hjemmeside og Stig Krogh Pedersen supplerer:

- Introduktionen af det nye logo kommer mens den digitale transformation er i gang. Der er introduceret en del nye digitale løsninger internt, ligesom der også på salg- og marketingsiden er investeret en del op til jubilæet med nye systemer herunder ny hjemmeside, LinkedIn-profil og et CRM-system, siger Stig Krogh Pedersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.064