23948sdkhjf

Dansker valgt til europæisk bestyrelse

EPS-branchens projektchef, Chresten Heide-Anderson, er valgt til bestyrelsen i EUMEPS (European Manufacturers of EPS), som er den europæiske brancheorganisation for EPS-industrien. Her skal han bidrage til øget genanvendelse af EPS i hele Europa.

Chresten Heide-Anderson bliver en af tre repræsentanter for de nationale EPS-brancheforeninger. Derudover blev der udpeget fire bestyrelsesmedlemmer fra råvareleverandørerne, fire fra EPS-producenterne og en fra genanvendelsesdelen af EPS industrien. 

Tidligere bestod bestyrelsen i EUMEPS af fire EPS producenter, så der er tale om en udvidelse.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at sidde med ved bordet, når vi som branche skal rykke EPS industrien i en mere proaktiv og cirkulær retning. EPS er et internationalt produkt, hvor særlig emballage produceret i ét land skal sikres indsamling og genanvendelse i andre lande. Derfor er det vigtigt med et stærkt europæisk samarbejde, siger Chresten Heide-Anderson.

Valget til den europæiske branchebestyrelse glæder formanden for den danske EPS-branche, Henrik Vasylyeva, der også er adm. direktør hos EPS producenten Sundolitt.

”Vi er rigtig glade for, at Chresten på få år har opbygget et så stærkt netværk på tværs af Europa, at han bliver udpeget som medlem af EUMEPS’ bestyrelse. Han fik blandt andet som opdrag at opbygge stærkere samarbejde mellem de nordiske EPS-foreninger og skubbe til den europæiske dagsorden, så EPS er anerkendt som 100% genanvendeligt ikke bare i Danmark, men i hele Europa, siger Henrik Vasylyeva.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078