23948sdkhjf

Nordjyder laver millioner på industrikunder

Støvring-virksomheden Induflex har netop færdiggjort årsregnskab for 2020. Og det er slet ikke så ringe endda.

Resultatopgørelsen for 1. oktober 2019 – 30. september 2020 udviser et resultat på hele 2.6 millioner kr., hvilket er en stor stigning i forhold til året før, hvor Induflex kom ud med et overskud på 425.040 kr. 
Balancen viser en egenkapital på 12.617.022 kr.

En produktion, der har kørt på højtryk i 2020 med nye og velkendte produktioner, er resulteret i et tilfredsstillende regnskab, lyder det fra koncernen.
Trods et på mange områder usikkert corona-år, har Induflex formået at omstille en del af sine leverancer, så tekniske emner til kunder i industrien har gjort det op for de sædvanlige leverancer af vinduer, for eksempel til detailhandlen.

- Det har været et svært år for mange af vores kunder i detailbranchen, hvilket naturligvis har påvirket afsætningen af butiksindretning og andre visuelle løsninger. Vi har dog øget vores salg af tekniske emner på tværs af forskellige brancher, f.eks. inden for fødevarebranchen og industrien. Omstændighederne taget i betragtning, er jeg tilfreds, siger adm. direktør Rico Larsen.

2020 har også været året, hvor virksomheden har haft mulighed for at arbejde målrettet med strømlining af processer og produktion, forklarer Rico Larsen.

- I et år hvor mange har holdt igen, har Induflex investeret, og vi har holdt fast i implementeringen af vores handlingsplaner. Jeg forventer, at vi fortsætter arbejdet med at følge vores vækststrategi i 2021, og jeg er optimistisk omkring det kommende år. Vi har kapaciteten på plads og et godt team, så jeg forventer, at vi øger omsætningen yderligere. Derudover kommer vi også til at sætte digitalisering og bæredygtighed længere op på dagsordenen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078