23948sdkhjf

Arburg forlænger åbent hus med to dage i 2021

Vi hungrer alle sammen efter faglige input og at mødes med gode kolleger og branchevenner. Det bliver der måske rig mulighed for i Lossburg, hvor maskineproducenten Arburg holder til. Arburg har netop meldt ud, at man forlænger de årlige "Teknologidage" med to dage, dermed foregår Teknologidagene over seks dage, 7. - 12. juni.

Udvidelsen af Teknologidage 2021 sker dog også for at sikre mere plads til det besøgende, ved at sprede antallet af besøgende ud over flere dage. 

- Efter så lang tid uden begivenheder vil vi i juni 2021 endnu en gang introducere vores kunder til innovationer og imponerende applikationer til plastforarbejdningsindustrien, siger Juliane Hehl, managing partner. - Selvom vi har haft succes med vores hybride og digitale begivenheder de seneste måneder, er personlig kontakt med vores kunder ekstremt vigtig for os, og det vil ikke ændre sig. Derfor gør vi alt for at sikre vores teknologidage.

Arburg Technology Days har været en fast del i kalenderen for mange plastvirksomheder siden 1999. Normalt afholdes eventen i marts, men grundet covid-19 tog Arbrug i efteråret en beslutning om at skubbe eventen til juni 2021.

Teknologidage 2021 handler igen om "praktisk teknologi kombineret med personlig kontakt". I år skal det inviterede publikum dog registrere sig på forhånd.

Arburgs hovedsæde er stort og der er god plads til at holde afstand. Deltagerne opdeles i små grupper, hver med en individuel rådgiver, der tager dem med på en runde rundt om virksomheden på et bestemt tidspunkt. Dette system sørger for, at der ikke er for mange besøgende på stedet ad gangen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062