23948sdkhjf

Plastgiganten LyondellBasell styrker samarbejdet med Nordic Polymers

I 11 år har Nordic Polymers repræsenteret A. Schulman , nu LyondellBasell – inden for salg af konstruktionsplast til hele Norden. Det har de gjort med så stor succes, at den prominente plastproducent nu har udvidet samarbejdet med Nordic Polymers, der fremover vil være distributør af masterbatch i Sverige, Norge og Finland – stærkt forankret i den velrenommerede, lokale fabrik i Åstorp.

LyondellBasell er blandt verdens største producenter af plastråvarer – en position, som koncernen konsoliderede i 2018 med opkøbet af A. Schulman, der er kendt i markedet for deres masterbatch samt konstruktionsplast kvaliteter. På baggrund af et yderst vellykket samarbejde med Nordic Polymers gennem 11 år, har LyondellBasell nu valgt at overlade distributionen af masterbatch i Sverige, Norge og Finland til den nordiske virksomhed.
  
”Vi er meget stolte af, at LyondellBasell ikke blot har forlænget vores eksisterende kontrakt omkring salg af konstruktionsplast i Norden, men også har udvidet samarbejdet. Det er en kæmpe cadeau, at en af markedets største aktører har udnævnt os som distributør af masterbatch – det bliver man kun, hvis man er meget effektiv og har et kompetent set-up,” udtaler Henrik Hansen, CEO og medejer af Nordic Polymers. 

160 års erfaring i ryggen

Distributionen af masterbatch vil blive understøttet af Nordic Polymers seks udfarende sælgere, der tilsammen repræsenterer cirka 160 års erfaring med salg af plastråvarer. 

”Vi har allerede en stor tyngde på markedet, og den nye aftale vil styrke vores position og gøre os i stand til at tilbyde en endnu bredere produktpalette. Vi har stor tiltro til, at vi kommer til at få succes med distributionen af masterbatch ved fortsat at arbejde engageret, målrettet og udviklende med kunderne,” fortæller Peter Arentz, CEO og medejer af Nordic Polymers. 

Lokal fabrik, hurtig service

I Sverige er LyondellBasell bedst kendt for fabrikken i Åstorp, der blev stiftet i 1986 under navnet Delta Plast. Der er tale om Nordens største produktion af masterbatch, og den lokale forankring er en stor fordel for Nordic Polymers distribution. 

”Vi er allerede engageret i det svenske marked, så det giver en fantastisk fleksibilitet med en fabrik i baghaven. Det skaber en synergieffekt, som i høj grad kommer vores kunder til gode,” forklarer Henrik Hansen og Peter Arentz supplerer:  

”Det stemmer godt overens med vores ambition om at være tæt på kunderne. På den måde kan vi krydre vores faglige kompetencer med hurtig service og assistance, og til at understøtte det formål har vi ansat masterbatchspecialisten Stefan Clausen, som har tæt på 30 års erfaring fra branchen og er tidligere sælger hos LyondellBasell

OM NORDIC POLYMERS:
- I 25 år har Nordic Polymers beskæftiget sig med handel, distribution og forarbejdning af polymerer på det nordiske marked. Den nye distributionsaftale med LyondellBasell betyder, at Nordic Polymers i dag kan tilbyde en bred vifte af masterbatchløsninger til stort set alle plastsegmenter i Sverige, Norge og Finland.

Læs mere på www.nordicpolymers.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438