23948sdkhjf

Nyt fra branchens bestyrelser

Dansk Retursystem A/S
Klavs Kirkedal er udnævnt som bestyrelsesformand hos Dansk Retursystem A/S i stedet for Christian Granlund. Samtidigt er Christian Wulff Søndergaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dansk Retursystem A/S er en non-profit virksomhed, der driver det danske pant- og retursystem for dåser og flasker.

Re-Match A/S
Nikolaj Magne Larsen er indtrådt som administrerende direktør hos Re-Match A/S i stedet for Stefaan Maurice M. Florquin, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Nikolaj Magne Larsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Re-Match A/S er beskæftiget med genanvendelse af kunstgræs.

Tetra Pak Danmark A/S
Alex Kamp Henriksen er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Tetra Pak Danmark A/S i stedet for Carl Johan Olof Rabe (kilde: CVR).

Tetra Pak Danmark A/S producerer emballage.

Tommerup Plast & Værktøjsfabrik A/S
Rasmus Gregersen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Tommerup Plast & Værktøjsfabrik A/S. Samtidigt er Jørn Martin Bank indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Andersen og Ole Maare (kilde: CVR).

Tommerup Plast & Værktøjsfabrik A/S er en fynsk sprøjtestøbevirksomhed.

Uponor Infra A/S
Minna Salome Helmi Yrjönmäki er indtrådt i bestyrelsen hos Uponor Infra A/S i stedet for Tom Martin Laakso (kilde: CVR).

Uponor A/S har hovedkontor i Randers er en del af Uponor-koncernen, der markedsfører og sælger rørsystemer i plast. Produkterne udvikles og fremstilles på Uponors fabrikker i Sverige og Finland.

Vink Plast ApS
Michael Würtz Andersen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Vink Plast ApS i stedet for Kent Mathiesen (kilde: CVR).

Vink Plast ApS er leverandør af plastplader, plastrør, plaststænger og bearbejdede plastemner til industrien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093