23948sdkhjf

Sydjysk plastvirksomhed solgt til amerikanere

Kapitalfonden Blue Equity og investeringsselskabet Chrispa har solgt Controlled Polymers til den amerikanske masterbatch-producent Americhem.

Controlled Polymers' laboratorieudvikling og produktionen foregår i Ribe, hvor virksomheden har mere end 50 ansatte.

- Det er afslutningen på en vellykket udviklingsrejse, sammen med Chrispa, hvor vi sammen med ledelsen har været med til at løfte virksomheden og skabe en fokuseret og konkurrencestærk virksomhed med betydelig værditilvækst, udtaler Thomas Gullacksen, investment director i Blue Equity og bestyrelsesmedlem i Controlled Polymers, i en pressemeddelelse.

Controlled Polymers er specialiseret indenfor produktion af skræddersyede polymer compounds og masterbatches til udvalgte kundesegmenter - specielt inden for medico-segmentet og høreapparat-industrien.

Overtog i 2015

Blue Equity og Chrispa overtog Controlled Polymers i 2015 sammen med virksomhedens direktør Mogens Larsen samt bestyrelsesformand Henrik Karlsen.

Ifølge Blue Equity har både omsætning og overskud udviklet sig positivt hos Controlled Polymers siden overtagelsen. I 2019 løb virksomhedens bruttoresultat på 25,8 mio. kr. og overskuddet før skat på 14,0 mio. kr.

- Med Blue og Chrispa som ejere har det været muligt i fællesskab – og via investeringer - at gøre Controlled Polymers til en virksomhed med en solid markedsposition, en stærk produktudviklingsafdeling samt effektiv produktion, og med spændende fremtidsmuligheder, udtaler Mogens Larsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125