23948sdkhjf

Mariager-virksomhed vil sparke omsætningen over 100 millioner kr. med ny satsning

For første gang i historien- og efter fem  års udviklingsarbejde- lancerer mariager-virksomheden Aage Vestergaard Larsen nu et fuldt produktprogram i post-consumer plast. Den plasttype er kendetegnet ved, at den har været brugt til dets oprindelige formål mindst én gang.

- Et produktprogram som er ”vores lille måneskridt” i en verden af plastgenanvendelse, fordi netop det produktprogram skal være med til at sikre virksomheden væksten de næste mange år. Det husstandssorterede plast vil ligeledes inden for de næste par måneder blive en del af produktprogrammet, lyder det fra administrerende direktør Franz Cuculiza og bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen i en pressemeddeelse.

Satsningen er en del af en vækst-strategi, hvor virksomheden ønsker at øge omsætningen med 100 millioner kroner.

- Vi har en vækststrategi i firmaet der gør, at vi skal se andre steder hen, hvis vi skal i mål. Det har taget utrolig lang tid at knække koden til, hvordan vi kunne oparbejde post-consumermaterialet i den kvalitet, vi ønsker, og hvordan vi får adgang til tilstrækkelige mængder, men nu er vi klar, siger Gitte Buk Larsen til Plastforum.dk.

Læs Plastforums interview med Gitte Buk Larsen og Franz Cuculiza her.

Aage Vestergaard Larsen A/S

Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed indenfor genanvendelse af plast i høj kvalitet.

Virksomheden blev stiftet af Aage Vestergaard Larsen i 1972.

Hans vision om plastikkens mange genanvendelsesmuligheder i høj kvalitet er stadig en af grundpillerne i virksomheden i dag.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.219