23948sdkhjf

Efter investering: Herning-firma er klar til ny europæisk udvidelse

Herning-firmaet Re-Match A/S, der har udviklet en teknologi til genanvendelse af kunstgræs, gør nu klar til at åbne en fabrik i Frankrig.

Det sker med hjælp fra et nystiftet joint venture i samarbejde med en stribe franske investorer, oplyser Re-Match i en pressemeddelelse.

– Vi er glade for at tage dette næste skridt på vores vækstrejse og komme ind på det franske marked som har mere end 4.000 installerede kunstgræsbaner. (…) Denne nye investering markerer også begyndelsen på den anden bølge i vores ekspansionsstrategi, der sammen med Frankrig inkluderer fabrikker i både EU og Nordamerika, siger Partner i Nordic Alpha Partners og formand for Re-Match A/S, Laurits Bach Sørensen.

Re-Match France etableres som et joint venture mellem Re-Match A/S og en gruppe franske investorer ledet af Eric Levresse, som også bliver administrerende direktør for Re-Match France.

Ny strategi
Den første Re-match-fabrik har været i drift siden 2016. En anden fabrik i Holland forventes at være i drift i 2021, og den tredje vil nu blive placeret i det nordøstlige Frankrig.

Den nye fabrik, som er en del af anden bølge i Re-Matchs strategiudrulning, vil imødekomme et stigende behov for en bæredygtig løsning til håndtering af udtjent kunstgræs i Frankrig og dets nabolande, oplyser Re-Match.

Strategien indebærer opførelse af avancerede genanvendelsesanlæg flere steder i Europa og Nordamerika – alle med kapacitet til at genanvende 250 fulde fodboldbaner hvert år. Den franske fabrik vil blive bygget efter den samme skabelon og har opland, der udover Frankrig inkluderer Schweiz, Østrig, Sydtyskland og Norditalien.

– Som en del af vores strategiske analyse har vi konkluderet, at det for nogle regioner er den ideelle metode at sikre lokal erfaring, netværk og investeringer. Derfor er vi glade for at byde Eric Levresse og hans gruppe af investorer velkommen til dette joint venture omkring Re-Match Frankrig, siger administrerende direktør for Re-Match A/S, Dr. Stefaan Florquin.

Fakta

  • Re-Match, der ligger i Herning, har udviklet en patenteret og EU-verificeret miljøteknologi til genanvendelse af kunstgræs.
  • Processen nedbryder udtjent kunstgræs fra f.eks. fodboldbaner, renser og adskiller det i de oprindelige råvarer; sand, gummi, ’backing’ (underlag) og plastfiber. Slutprodukterne kan derpå anvendes til ny produktion på lige fod med nye materialer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078