23948sdkhjf

Plastleverandør runder et skarpt hjørne og flytter i nyt domicil

Den jyske leverandør af stomiposer Kirstine Hardam A/S kan fejre 40 års jubilæum, og markerer det med at flytte ind i nyt hovedkontor.

Det nye domicil er på 2.500 kvadratmeter, og flytningen bliver dermed et farvel til de faciliteter, virksomheden har været i de seneste 34 år.

Det nye hovedkvarter ligger på Fabersvej 15 i Holstebro, og Kirstine Hardam A/S deler bygningen med byggeentreprenøren Gråkjær.

På adressen får Hardam mere end 2200 kvadratmeter højlager samt kontor på over 300m2. Lageret har allerede været i brug under corona-epidemien, hvor Kirstine Hardam har leveret ekstra værnemidler og andet medicinsk udstyr bl.a. til offentlige kunder.

Det oplyser Katrine Hardam A/S i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for, at vi har fundet et nyt hjem til de næste mange år, der giver virksomheden mulighed for både at vækste og blive mere effektiv. Det er samtidig meget moderne lokaler, som vores gode medarbejdere også vil komme til at trives i, fortæller adm. direktør for Kirstine Hardam A/S, Uffe Hardam.

Virksomheden blev etableret i 1980 af Kirstine Hardam, efter hun havde været igennem en alvorlig kræftsygdom. Kirstine selv fylder 75 år til december.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.066