23948sdkhjf

Igus inviterer på virtuel messe

igus har taget konsekvensen af coronakrisen. Firmaet præsenterer 100 plastnyheder på sin ny virtuelle messe.

Rigtige fysiske messer er ikke mulige i øjeblikket. Men Igus åbner dørene for sin virtuelle messe. Her præsenteres mere end hundrede plastinnovationer og udvidelser af sortimentet.

Igus er leverandør af en række højtydende polymerer, som bruges eksempelvis til kabler, energikæder, kuglelejer og 3D-print.

- Da den ene messe efter den anden blev aflyst, blev det hurtigt klart for os, at vi skulle skabe vores egen messe og dele den med verden fra Köln, siger Frank Blase, CEO hos Igus GmbH.

I hovedsædet i Köln har Igus opbygget en 400 kvadratmeter messestand og lagt den på nettet. Standen er åben for besøgende. På de individuelle stationer kan de besøgende benytte displays, film og tekster for at dykke ned i produkterne. Links leder brugeren til mere detaljeret teknisk information og videoer på websitet.

De, der ønsker detaljeret information, kan lave en aftale og sammen med en kundekonsulent modtage en virtuel rundvisning på messens forskellige stationer. Der er også mulighed for et personligt møde med en Igus produktekspert eller brancheekspert på den virkelige messestand, uden at den besøgende skal forlade sin arbejdsplads/hjemmekontor. Eksperten guider den besøgende gennem messestanden og har direkte adgang til de udstillede produkter og kan demonstrere deres anvendelse på maskinerne.

Messen kan ses på: www.igus.eu/virtualexhibition

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188