23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Bramming Plast-Industri A/S
Hans Peter Vejs-Petersen er udtrådt af direktionen hos Bramming Plast-Industri A/S (kilde: CVR).

Bramming Plast-Industri A/S er leverandør af kundetilpassede emner i skum.

Contitech Roulunds Rubber A/S
Bernd Kiszka er indtrådt i direktionen hos Contitech Roulunds Rubber A/S i stedet for Uffe Hjorth Pedersen. Samtidigt er Marko Multhaupt indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Contitech Roulunds Rubber A/S er leverandør af transmissionsbælter til industrien. 

Dan-Hill-Plast A/S
Peder Ejnar Madsen er udtrådt som administrerende direktør hos Dan-Hill-Plast A/S, mens Lars Ravn Bering er indtrådt i direktionen i stedet for Lone Madsen. Frank Marius Gad er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Christian Preuthun Pedersen, og Tilde Kejlhof er indtrådt som næstformand.

Samtidigt er Jens Birklund Andersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Else Sejr Madsen, Lone Madsen, Peder Ejnar Madsen, Peder Nygaard og Asger Thierry (kilde: CVR).

Dan-Hill-Plast A/S er leverandør af specialfremstillede plastemner til industri og grossister.

Elektro-Isola A/S
Stig Krogh Pedersen er indtrådt som administrerende direktør hos Elektro-Isola A/S og Elektro-Isola International A/S, og samtidigt er Bent Carsten Henriksen udtrådt af direktionen (kilde: CVR).

Elektro-Isola A/S er leverandør af kompositmaterialer. 

EPS Recycle A/S
Lars Steffensen er indtrådt i direktionen hos EPS Machinery ApS i stedet for Geert Winther Skovsgaard. Samtidigt er Alex Tranberg Steffensen indtrådt i bestyrelsen hos EPS Recycle A/S (kilde: CVR).

EPS Recycle A/S er beskæftiget med genanvendelse af fiskekasser.

JSB Group A/S
Andreas Kipker er udnævnt til administrerende direktør hos JSB Group A/S, mens Allan Harritslev Nielsen og Per Holmgaard Olesen er indtrådt i direktionen i stedet for Frank Virenfeldt Nielsen. Samtidigt er Philippe Wirth indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

JSB Group A/S producerer kits til vindmøllevinger.

Lego A/S
Kåre Schultz er udtrådt af bestyrelsen hos Lego A/S (kilde: CVR).

Lego er en af verdens største legetøjsproducenter

Rob-Ex A/S
Jens Gunnar Molin er indtrådt som bestyrelsesformand hos Rob-Ex A/S i stedet for Axel Tobias Antius. Samtidigt er Jens Peter Tetens Jahn indtrådt i bestyrelsen i stedet for Hans Jørgen Birk Lynggaard (kilde: CVR).

Rob-Ex A/S er specialiseret i produktionsplanlægning i industrien.

RPC Kolding A/S
Sanne Møller Bramsen og Paw Ehlers Mensel er indtrådt som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer  hos RPC Kolding A/S i stedet for Gunhild Anita Jørgensen og Kim Bjerregaard Thygesen (kilde: CVR).

RPC Kolding A/S producerer plastikemballage.

SP Group A/S
Lars Ravn Bering og Søren Ulstrup er indtrådt i direktionen hos SP Group A/S i stedet for Jørgen Hønnerup Nielsen (kilde: CVR).

SP Group A/S producerer termoformede plastemner.

SP International A/S
Lasse Nielsen er indtrådt i direktionen hos SP International A/S i stedet for Arne Kirstein Mosegaard. Samtidigt er Tilde Kejlhof og Søren Ulstrup indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørgen Hønnerup Nielsen og Torben Nielsen (kilde: CVR).

SP International A/S er en del af SP Group.

SP Moulding Denmark A/S
Jørgen Hønnerup Nielsen er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos SP Moulding Denmark A/S. Samtidigt er Tilde Kejlhof indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

SP Moulding er producent af sprøjtestøbte præcisionskomponenter i plast til en bred vifte af industrivirksomheder verden over.

Tinby A/S
Michael Vinbech Therkelsen er indtrådt som administrerende direktør hos TNederst på formularen

Tinby A/S og Tinby Denmark A/S i stedet for Torben Nielsen. Samtidigt er Tilde Kejlhof og Torben Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørgen Hønnerup Nielsen (kilde: CVR).er polyuretan-løsninger og polyuretanstøbte emner.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.298