23948sdkhjf

Skumproducent udvikler maske – nu mangler der bare en køber

Den sydjyske skumproducent Bramming Plast-Industri er også tjekket ind i kampen for at producere værnemidler i disse coronatider.

Virksomheden har både udviklet en delkomponent i skum til visirer, men har nu også udviklet deres helt egen komplette løsning på et ansigtsværn.

- Vi har udviklet en maske, hvor toppen består af en skumdel, hvor man kan montere et klart stykke plast foran ansigtet. Vi har kontaktet sundhedsmyndighederne og sagt, at vi har den, og at vi kan gå i gang med at producere, hvis de skal bruge den, siger Henrik Rytter, der er salgsdirektør i Bramming Plast-Industri.

Konstruktionen er 3D tegnet og derefter skåret ud på en af virksomhedens mange maskiner. Og det har ikke taget længe at udvikle produktet, siger han.

- Vi er fleksible og har både maskiner og materialer, så vi kunne starte med det samme, siger Henrik Rytter.

Rigtig mange skumpuder
Masken er virksomhedens debut med en komplet løsning. Indtil nu har BPI i samarbejde med kunder produceret en lille skumpude, der kan monteres på den side af visiteret, der vender ind mod huden.

- Produktionen af den lille pude har kørt længe, og vi har lavet rigtig, rigtig mange af dem, siger Henrik Rytter og fortsætter:

- Så fik vi en henvendelse fra blandt andet Esbjergs Kommune, der spurgte, om vi kunne bidrage med yderligere løsninger. Så nu har vi udviklet den komplette maske, og håber på at den kan finde anvendelse og gavn, siger han.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063