23948sdkhjf

40 år på AVL – Knold har aldrig haft en sygedag

40 år i branchen er lidt af en præstation. Og det er netop hvad Erik Pugholm Nielsen, kun kaldet Knold blandt kollegerne på genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S, runder 1. april.

Knold er teamleder for dagholdet i kværneafdelingen, der holder fabrikkens 12 kværne i gang og sørger for at neddele cirka 40 tons plast hver dag til nyt råmateriale.

Han begyndte hos Aage Vestergaard Larsen i Mariager 1. april 1980 og har fulgt trop med Karen Buk Larsen, der er grundlæggerens kone og mor til bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen, næsten helt fra virksomhedens spæde start i 1972.

Jubilæet bliver markeret onsdag 1.4 på en lidt anden vis, fordi tiderne ikke tillader større receptioner og festivitas. Således bliver det fælles morgenbrød delt ud til mindre grupper og fejret lidt på skift i forskellige rum.

Der vil også være indkøbt lagkage formet som Dronningens Fortjeneste medalje, fordi 40 års jubilæum i det private erhvervsliv ikke udløser en sådan medalje modsat 40 års tjeneste i den offentlige sektor. Og en medalje skal der til, på sådan en dag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11