23948sdkhjf

Støvring-virksomhed har levereret 1.600 nyseskærme til Nettos butikker

Tre tons råmateriale og to døgn til at omdanne det til 1.600 nyseskærme til Netto, der har mere end 500 butikker i Danmark.

Det var den konkrete opgaveformulering, der tikkede ind hos plastbearbejdningsvirksomheden Induflex i Støvring, i slutningen af marts.

- Når en ny kunde melder sig, og vi så oveni købet kunne være med til at skabe større sikkerhed for kundens personale, ja så var det jo bare med at komme i gang, fortæller virksomhedens direktør Rico Larsen til Electronic Supply.

Betingelsen for at få ordren var dog, at den kunne leveres på 48 timer.

- Vi har for cirka otte millioner kroner råvarer på lager så det betød, at vi ikke skulle bruge tid og kræfter på at hente materialer i udlandet. Vi kunne med det samme programmere vores automatiske pladelager til at udlevere materialet og så straks gå i gang med produktionen, siger Rico Larsen.

Ægte holdånd
Ordren landede i Støving torsdag den 19. marts klokken 13 og herefter gik det stærkt. Allerede klokken 22 dagen efter, kunne Induflex melde alt færdigt og bestille afhentning af varerne.

Der var virkelig tale om engagement og teamwork. Vi fik fagfolket i gang på de avancerede maskiner, og eftermiddagen mødte hele salgsteamet frivilligt ind til at lave det sidste montage samt pakke opgaven færdig til kunden, siger Rico Larsen.

Virksomheden kører i forvejen treholdsskift, så opgaven blev passet ind i den aktuelle arbejdsgang.

- De opgaver vi måtte rykke til side, fik vi eksekveret i weekenden, hvor vi indimellem holder produktionen i gang, hvis sådan noget som dette sker. Så ingen kunder har lidt under, at vi tog en hasteopgave ind, forsikrer Rico Larsen.

Corona-beskyttelse 
Helt konkret har Induflex bearbejdet laserskåret og bukket tre ton plastmaterialer af typen PET og akryl, også kendt som plexiglas og omdannet det til 1.600 styk nyseskærme, 70-80 cm brede og 3 millimeter i tykkelsen. Pladerne er nu monteret ved kasselinjer, så medarbejderne beskyttes mod corona-smitte fra kunder og omvendt.

- Vi højprioriterede naturligvis opgaven da vi alle er berørte og bekymrede overfor den situation vi alle sammen står i for tiden, siger Rico Larsen, der klart stiller fabrikken til rådighed en anden gang, hvis en lignende situation skulle opstå.

- Vi har kontaktet Lægemiddelstyrelsen og sagt, at vi er klar med stor kapacitet, både som producent og underleverandør, såfremt der måtte opstå et behov som vi kan være behjælpelige med. Syntes netop denne opgave har bevist, at vi råder over løsningsorienterede medarbejdere og kapacitet udover det sædvanlige, siger Rico Larsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095