23948sdkhjf

Grathwol skruer op og leverer emballage til en million flasker håndsprit

For at imødekomme en stigende efterspørgsel på værnemidler, har leverandørnetværket Grathwol fået deres producenter til at øge produktionen, så virksomheden i løbet af de næste seks uger kan levere emballage til i alt en million flasker håndsprit.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den store efterspørgsel på håndsprit har sat markedet for værnemidler under pres, og det har danske Grathwol tænkt sig at hjælpe til med.

I løbet af de næste 6 uger kan emballageleverandøren fra Karlslunde levere emballage til én million flasker håndsprit, og de første flasker er klar til salg allerede fra uge 14.

- De seneste dage har vi hørt fantastiske historier om danske virksomheder, både store og små, der omlægger deres produktion for at kunne levere håndsprit. Til det gode formål har vi identificeret et stødt stigende behov for emballage, og det er jeg glad for, at vi nu kan levere, siger Michael Sjolte, administrerende direktør hos Grathwol.

Hjælp fra Schoeller
Som emballageleverandør har Grathwol et netværk af producenter på tværs af de europæiske lande, og alligevel har det været vanskeligt at få ordren igennem.  Ikke kun på grund af den store mængde, men også grundet det store behov for håndsprit i Europa.

En af de helt store udfordringer skyldes, at markedet blandt andet hurtigt løb tør for de pumper, der ofte bruges til håndsprit.

Heldigvis er en anden dansk virksomhed, Schoeller Plast A/S, kommet Grathwol til undsætning. Schoeller Plast har fra dags dato omlagt produktionen for at kunne levere en million såkaldte vippekapsler, der er en særlig type plastlåg, som alternativ til pumperne.

Foruden produktionen af emballage til håndsprit, er Grathwol blevet inviteret af Plastindustrien til at indgå som en del af det nationale beredskab under sundhedsmyndighederne.

Som mangeårig leverandør af risikoemballage til hospitaler, har Grathwol valgt at støtte op om initiativet og øge lagerkapaciteten til Region Hovedstaden med, hvad der svarer til tre måneders forbrug.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11