23948sdkhjf

Aalborg-virksomhed vinder fire år med Affaldsdatasystemet

Udviklingshuset Commentor skal de næste fire år varetage vedligeholdelse og udvikling af platformen Affaldsdatasystemet, som er Miljøstyrelsens digitale løsning til at indsamle og videreformidle informationer om affaldsstrømme i Danmark.

Det står klart efter, at Commentor netop har underskrevet en kontrakt med Miljøstyrelsen.

Affaldsdata er en national database for registrering af affald. Det bliver særligt brugt af danske kommuner til at tilgå data om affaldsmængder og –typer, og platformen danner også grundlag for mange virksomheders miljørelaterede arbejde.

Affaldsdatasystemet har været i udbud i henhold til lovgivningen, og det er således Commentor, der har vundet udbuddet på den fireårige rammeaftale.

Det oplyser Commentor i en pressemeddelelse. 

15 ton affald om året
Med kontrakten får Commentor ansvaret for at udvikle it-projekter til en række af Danmarks største private og offentlige aktører samt ansvaret for at udvikle og fremtidssikre Affaldsdatasystemet, der hvert år bliver brugt til at registrere affaldsdata for omkring 15 millioner tons affald.

- Vi glæder os over, at Commentor er blevet valgt til at varetage en så vital opgave, som ligger i at udvikle Affaldsdatasystemet og dermed også præge Danmarks digitale infrastruktur. Vi ser frem til at bringe vores kompetencer i spil med henblik på at sikre et effektivt, brugervenligt og fremsynet it-system, der både imødekommer de forskellige brugergruppers behov og sikrer effektive samarbejdssnitflader, siger CEO og indehaver af Commentor, Michael Hove.

Virksomheden beskæftiger i dag 84 medarbejdere og ejes af CEO Michael Hove

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125