23948sdkhjf

Fik du læst: Damvig solgt til svenskere

Den svenske leverandør af 3D-print, Prototal AB overtager nu den danske 3D-printvirksomhed Damvig A/S i Taastrup.

Med købet af Damvig forstærker Prototal AB sin position som en af Skandinaviens største aktører inden for 3D-print af polymer materialer.

- Vi er meget tilfredse med købet af Damvig A/S. Det gode samarbejde, vi har haft i årenes løb med Damvig styrkes, og Damvig bliver en naturlig del af vores forretning. Som en del af Prototals nye fokusområde – digital produktion af plastikkomponenter – forstærker købet af Damvig muligheden for at vi kan levere høj service til nuværende og kommende kunder gennem øget lokal tilstedeværelse, siger Henrik Lundell, CEO, Prototal AB.

Ambitionen efter købet er at udvide virksomhedens markeder, øge innovation og investerer yderligere i teknologi. Teknologiinvesteringer, tilføjer han.

Tidligere ejere fortsætter
Indtil salget har Damvig A/S været ejet af søskendeparret Susanne og Jesper Damvig. De fortsætter begge i virksomheden, der fortsat vil blive drevet under navnet Damvig A/S, og virksomheden vil også fremover være beliggende i Taastrup.

- Damvig A/S har igennem årene gennemgået en rivende udvikling. Vores vision har altid været og vil fortsat være at udbrede kendskabet til og brugen af 3D-print. Med Prototal AB’s køb af Damvig A/S speedes udbredelsen af 3D-print op, siger administrerende direktør Susanne Damvig, Damvig A/S.

Om Prototal Industries
Prototal Industries fremstiller prototyper og serieprodukter i plast via 3D-print. Prototal AB løser bl.a. low volume serieproduktion inden for sprøjtestøbning. Virksomheden har en omsætning på 360 millioner SEK (250 mio. DKK) og har 175 medarbejdere på fem lokationer. Heraf er 100 medarbejdere er beskæftiget på hovedfabrikken i Jönkjöping.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.062