23948sdkhjf

Fra fabrik til stor fabrik: Hjernø henter ny chef i Tyskland

Jesper Aablad tiltræder som ny fabrikschef (COO) hos Hjernø Værktøjsfabrik.

Han kommer til at spille en aktiv rolle i den vækstplan, som den fynske fabrik har lanceret i år.

- Vi er midt i en transformation fra værktøjsfabrik til stor værktøjsfabrik, og til det har vi brug for dygtige folk udefra som Jesper, der kommer med mange års erfaring fra andre industrier, siger Aage Agergaard, der er administrerende direktør hos Hjernø Værktøjsfabrik og fortsætter:

- Vi har sat os nogle ambitiøse vækstmål, og hvis vi skal leve op til dem, er det afgørende, at vi også gearer produktionen til det. Det skal Jesper blandt andet hjælpe os med, siger han. 

Aage Aagergaard tilføjer i en pressemeddelelse, at han fortsat vil stå for økonomi og salg i virksomheden efter Jesper Aablads ansættelse.

Ny kapital
Ansættelsen af Jesper Aablad kommer i kølvandet på en kapitalindsprøjtning fra Vækstpartner Kapital tidligere på året.

Målet med den eksterne investering er inden for fem år at fordoble såvel omsætning som antal medarbejdere for Danmarks i forvejen største producent af sprøjtestøbeværktøjer.

- Med stillingen hos Hjernø får jeg mulighed for at sætte et kæmpe aftryk på organisationen og sætte nogle tiltag i verden, som vil få en stor positiv effekt for Hjernøs kunder og medarbejdere. Hjernøs vækstambitioner kræver et perfekt ordreflow og jeg ser meget frem til at kunne udvikle virksomheden og dermed sikre den fremtidige vækst, siger Jesper Aablad.

Jesper Aablad er hentet fra en stilling i Tyskland, hvor han har været COO hos emhætteproducenten Berbel. Jesper Aablad er tiltrådt 1. november.

Om Hjernø Værktøjsfabrik

  • Grundlagt i 1946.
  • Producerer teknisk komplicerede sprøjtestøbeværktøjer
  • Virksomheden beskæftiger ca. 60 medarbejdere i Odense, hvor man har egen udvikling og produktion. Ud over fremstilling tilbyder Hjernø bl.a. konstruktion og prøvestøb af værktøjer, emnedesign, reparation og teknisk sparring.
  • Hjernø havde i 2018 en bruttofortjeneste på 33,75 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078