23948sdkhjf

Midlertidig ledelse på Vestforbrænding på plads

Bestyrelsen for Vestforbrænding besluttede i slutningen af september at fritage direktør Peter Basland for tjeneste. Det skete efter, det var kommet frem, at Vestforbrænding ikke kunne dokumentere en tilstrækkelig høj grad af genanvendelse af det borgerindsamlede plastaffald.

Det er dog ikke den officielle årsag til Peter Baslands fratrædelse - i hvert tilfælde ikke i følge Vestforbrænding.

- Begrundelsen for den påtænkte afskedigelse er, at bestyrelsen har brug for en ny profil til den fremtidige ledelse af virksomheden, lød det i en kortfattet pressemeddelelse om fritagelsen.

Selskabet gik kort efter i gang med at finde en ny direktør.

Der er dog i en overgangsperiode indsat en ny midlertidig direktør. Samtidig har bestyrelsen valgt at trække på eksterne kræfter.

- Frem til ansættelsen af en ny direktør vil juridisk chef Jan Petersen være stedfortræder. Det vil sige, at han kan træffe beslutninger, skrive under og tegne Vestforbrænding udadtil i direktørens fravær, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Til at hjælpe med at finde en ny direktør og i øvrigt fungere som bindeled mellem bestyrelsen og ledelsen har Vestforbrænding indgået en aftale med direktøren for konsulentvirksomheden Forskel og tidligere kommunaldirektør Claus Juhl.

Han skal dog kun være knyttet til Vestforbrænding i en kortere periode, forberede ansættelsen af den nye direktør og understøtte Vestforbrændings strategiske udvikling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078