23948sdkhjf

Uhyre driftssikre og energivenlige maskiner fra Kina

APM Danmark har forhandlingen af sprøjtestøbemaskiner til plastindustrien fra kinesiske Chen Hsong, der er en af Asiens største maskinbyggere. Maskinerne vinder på pris, strømbesparelser, lavt støjniveau, og driftssikkerhed med stor kundetilfredshed til følge

APM Denmark er igen klar til årets største plastmesse K 2019 i Düsseldorf fra d. 16-23 oktober.

APM Denmark har forhandlet sprøjtestøbemaskiner, fra Chen Hsong, i Scandinavien siden 2008. Den stigende efterspørgsel kan mærkes og det er gået op for mange kunder, at Vi har et rigtig godt produkt, som tilmed er ekstremt energivenligt! Køberne kan i første omgang godt være lidt skeptiske over at skulle skifte til en kinesisk producent, men det går hurtigt over. Direktør Søren Huniche fortæller her hvorfor:
– Vi overbeviser mange, når de kommer på besøg i vores testcenter i Grevinge, hvor de kan se og teste maskinerne. Ofte tager vi også potentielle kunder med ud til vores nuværende kunder som reference, hvilket altid virker ret overbevisende.

Fra små etuier til store paller APM Denmarks maskiner anvendes til produktion af alt fra legetøj og småemballage til tekniske produkter og plast paller. Maskinerne bygges i et bredt program og op til 6.500 tons lukketryk.
– Legetøjsproducenten kører måske 24/7, så de kræver en stabil og pålidelig maskine, hvilket vi kan levere. Der er meget få sliddele på maskinerne, hvilket er med til at gøre dem så holdbare. Styringen er østrigsk og alle reservedele er europæiske komponenter, hvilket gør dem nemme at få fat i, siger Søren Huniche.

På Chen Hsong’s stand på K-messen vil der bl.a blive vist deres nye revolutionerende fuldelektriske maskine,

Årets tema er "RECYCLING", og vi går all-In for miljøet! Kom forbi stand B43 i hal 13 og se hvordan vores innovative produkter og løsninger giver et nyt perspektiv på din proces.
https://kshow.chenhsong-events.com/#booth

APM Denmark er tilstede alle messen dage og vil desuden være tilstede hos
Shini Plastic Technologies, Stand B57, Hal 11 som viser deres brede program indenfor Automationsløsninger og periferiudstyr.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109