23948sdkhjf

Dansk Affaldsforening: Konstitueret direktør bliver permanent løsning

Efter knap tre måneder i rollen som konstitueret direktør i Dansk Affaldsforening er Mikkel Brandrup nu udnævnt til organisationens permanente administrerende direktør.

Det oplyser Dansk Affaldsforening på deres hjemmeside.

I juli måned stoppede daværende direktør Charlotte Fischer, hvorefter Mikkel Brandrup gik fra rollen som foreningens politiske chef og ind i en konstitueret stilling som administrerende direktør.

Men nu ryger titlen ’konstitueret’, fortæller formand i Dansk Affaldsforening Mads Jakobsen.

- Mikkel har gennem flere år leveret en flot indsats for foreningen som politisk chef, hvor han har være en drivende kraft i medlemssamarbejdet og interessevaretagelsen. Bestyrelsen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde om de væsentlige affaldspolitiske opgaver, foreningens skal løse i den kommende tid, siger Mads Jakobsen.

Mikkel Brandrup har været politisk chef siden Dansk Affaldsforening siden 2017.

- Affaldssektoren er helt tæt på borgerne og spiller en nøglerolle som bindeled mellem den cirkulære økonomi og den grønne omstilling af energisystemet. Jeg er stolt over at have fået det ansvar, og jeg glæder mig til samarbejdet med de mange gode medlemmer i kommuner og affaldsselskaber, siger Mikkel Brandrup. 

Mikkel Brandrup er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet i el-sektoren samt som energi- og miljøpolitisk rådgiver i et kommunikationsbureau.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078