23948sdkhjf

SolarSack hædret med bæredygtig startup-pris

En vandbeholder, der renser vandet alene ved hjælp af solenergi. 

Det er konceptet bag startup-eventyret SolarSack, der netop har vundet startup-kartegorien inden for 360 grader prisen, der hvert år uddeles af Dansk Erhverv. 

Det skriver Dansk Erhverv på deres hjemmeside. 

Håbet er, at SolarSack kan være med til at sikre rent drikkevand til en pris, som også gør produktet tilgængeligt for de mindst bemidlede blandt verdens tio milliarder mennesker, som ikke har direkte adgang til rent drikkevand.

En stor ære
Co-founder i SolarSack, Johan Juul Jensen, sender en venlig tanke til det store arbejde med bæredygtighed, store virksomheder og erhvervsorganisationer før ham har gjort:

- Det er en stor ære. Vi er i gang med en ny bevægelse, hvor der bliver stiftet en masse sociale virksomheder, og det er fedt at være en del af. Vores målsætning er, at SolarSack skal nå ud til i hvert fald 1 mia. mennesker, men vi vil rigtig gerne nå ud til 2 mia. mennesker, for så mange er der, der ikke har adgang til rent vand”, siger Johan Juul Jensen.

Tidligere på året var SolarSack nomineret til Plastprisen 2019, men den gik som bekendt til Plus Pack.

Om prisen

  • Det er tredje gang, at 360 grader prisen bliver uddelt.
  • Med kriterier som nytænkning, bæredygtighed og profitabilitet i højsæde, demonstrerede de i alt ni nominerede i kategorierne etablerede virksomheder, start ups og græsrødder, at det sagtens kan lade sig gøre at skabe en forretning, som både gør en positiv forskel for verden, og samtidig giver plus på bundlinjen. 

Kilde: https://www.danskerhverv.dk/presse-og-ny...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109