23948sdkhjf

AVL inviterer på speeddating

Normalt er speeddating og den danske plastbranche ikke to parametre, der rimer på hinanden.

Men det bliver lavet om 7. oktober, hvor genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen inviterer til en lettere utraditionel konference under titlen ”Friheden til at vælge genanvendt plast”.

Datingbreaks
Eventet er målrettet alle virksomheder med interesse for genanvendelse af plast, og formålet er at brolægge vejen til nye samarbejder.

Det fortæller siger Gitte Buk Larsen, chef for udvikling og marketing i Aage Vestergaard Larsen og initiativtageren til konferencen.

- Jeg tænkte, at der gerne måske ske noget andet end de traditionelle konferencer, hvor man lytter dagen lang og ender med at blive træt og ikke hører efter alligevel. Her indlægger vi nogle aktive pauser i form af speeddating, hvor rammerne er sat om det forretningsmæssige møde, og hvor man faktisk kan få noget helt individuelt med sig hjem, siger Gitte Buk Larsen.

Speeddatingen foregår løbende over dagens som breaks mellem diverse oplæg. Hver date varer 20 minutter, og her er det så meningen, at deltagerne kan møde de fremmødte virksomheder for at se, om nye samarbejder kan opstå.

- Vi har fået tilsagn for alle, der er med i genanvendelsessektionen under Plastindustrien, at de vil stå med en stand og være klar til speeddating, siger hun.

Først til mølle
Af deltagende virksomheder kan nævntes EPS Recycle, A.V. Pehrsson, Plastix A/S, Dansk Affaldsminimering, RC Plast, GENplast og Aage Vestergaard Larsen

Om det er temaet, de date-bare virksomheden eller det utraditionelle islæt, der har lokket folk til tilmeldingslisten skal her være usagt. Men i hvert fald er der rift om pladserne.

- Vi åbnede for tilmeldingerne mandag ved 10-tiden, og omkring 50 var væk to døgn efter, siger Gitte Buk Larsen, chef for udvikling og marketing i Aage Vestergaard Larsen og initiativtageren til konferencen.

Der er i alt 170 pladser, der uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Fakta:

  • Konferencen og indslaget med speeddating sker i regi af Cirkla – Akademi for plastgenanvendelse.
  • Eventet foregår i Tivoli Friheden i Aarhus.
  • Cirkla er et samarbejde mellem Aage Vestergaard Larsen, brancheorganisationen Plastindustrien og Aalborg Universitet og er støttet af Industriens Fond.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091