23948sdkhjf

Østjysk kompositvirksomhed skuer mod udlandet

40 år men hverken fed eller færdig. Kompositvirksomheden Combitherm har været i branchen siden 1979, og nu skal fremtidens vækst hentes endnu mere uden for landets grænser.

Det fortæller virksomhedens business unit manager i Combitherm i Them.

- Gennem flere år har vi haft en stabil vækst og er nu oppe på ca. 30 medarbejdere – men vi har ambitioner om mere. Målsætningen er en markant vækst de kommende fem år, både målt på omsætning og i antallet af medarbejdere, og det skal primært ske gennem eksport, siger Torben Hallstrup.

Optimal brug af forme
Combitherm arbejder med at optimere hærdeprocesserne under støbning af kompositprodukter. Størstedelen af deres ordre består af kompositcovers til vindmølleindustrien.

- (…) Vores kompositcovers er altid produceret, så de passer præcist til den enkelte opgave, og formålet er altid det samme: At reducere hærdetiden og gøre produktionstiden kortere, så formene bliver udnyttet så effektivt som muligt, forklarer business unit manager Torben Hallstrup.

Combitherm ejes af Henrik Christoffersen, som også ejer søsterselskabet Combi-Therm Consumer i Randers og er administrerende direktør i begge selskaber.

I seneste offentliggjorte regnskab (2017-2018) kom Combitherm ud med en bruttofortjeneste på over 16 millioner kroner og et resultat efter skat på 3,6 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157