23948sdkhjf

Plastindustrien fuldender rokaden

Christine Hoeg Hanson er ansat ny kommunikationskonsulent i Plastindustrien.

Dermed er rokaden fuldendt, efter at Asbjørn Lindsø stoppede som kommunikationschef, og Lars Friis Farsøe rykkede ind i den stilling fra jobbet som brancheorganisationens kommunikationskonsulent.

Christine Hoeg Hanson får blandt andet til opgave at understøtte brancheforeningens arbejde med at fremme plastens image via formidling af gode virksomhedshistorier.

Det skriver Plastindustrien i en pressemeddelelse. 

Christine Hoeg Hanson er uddannet som kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS fra 2018. Christine Hoeg Hanson kommer fra en stilling hos Altinget, hvor hun har arbejdet med intern kommunikation, kampagner og research af politiske forhold og målgrupper.

Nu ser hun frem til at trække i arbejdstøjet hos Plastindustrien,.

- Det er spændende at blive en del af en branche, der i øjeblikket har så stort et fokus på øget genanvendelse og grøn omstilling generelt. Jeg har fra sidelinjen fulgt med i, hvordan plastens image er udfordret, og derfor glæder jeg mig til at være med til at udbrede kendskabet til de mange gode historier fra de danske virksomheder, som leverer avancerede plastløsninger til bl.a. medicoindustrien, energisektoren og fødevarebranchen.

Skal synliggøre karrieremuligheder
Udover at arbejde med formidling af virksomhedshistorier og at skabe opmærksomhed omkring plastmaterialets mange nyttige anvendelsesmuligheder bliver Christine Hoeg Hanson også tilknyttet brancheforeningens arbejde med at tiltrække unge til erhvervsuddannelsen som plastmager.

Endvidere får hun også til opgave at synliggøre karrieremulighederne i plastbranchen overfor ingeniørstuderende.

Christine Hoeg Hanson tiltrådte som kommunikationskonsulent i Plastindustrien den 3. juni 2019.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093