23948sdkhjf

Fire tech-virksomheder byder indenfor

Tech Tour er en anderledes teknologimesse, hvor fire high-tech virksomheder holder åbent hus på samme dag. Til Tech Tour kan de besøgende opleve det nyeste inden for 3D print, udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol, og det hele sker den 22. maj.

På dagen er det muligt at besøge virksomhederne, DAVINCI 3D, HN Group, Stansomatic og Zebicon, som nu for fjerde gang åbner op for en unik begivenhed, hvor de besøgende kan komme med bag kulissen. 

De største nyheder til Tech Tour 
Siden 2017 er der sket meget hos de fire Billund-virksomheder. DAVINCI 3D er i dag en af Nordeuropas førende 3D printleverandører og er derudover blevet forhandler af HP’s 3D printere. Til Tech Tour kan besøgende opleve hele maskinparken, samt det nye HP demorum, hvor DAVINCI 3D vil demonstrere produktion af Multi Jet Fusion emner samt print af nylonemner.

Deltagerne kan også besøge Zebicon, som er specialister i 3D scanning og industriel måleteknik. På dagen vil Zebicon introducere de besøgende for det nyeste inden for måleteknik, heriblandt brugen af 3D scanning til digital assembly og CT scanning med GOM CT, hvor også skjulte geometrier dokumenteres. 

Hos plastproducenten HN Group kan deltagere ved Tech Tour opleve en optimeret maskinpark med stort fokus på automatisering. HN Group har installeret en ny Arburg-støbemaskine med 500 ton lukkekraft og mulighed for at støbe emner op til 2,5 kg. Derudover kan deltagerne opleve et nyt testanlæg til automatiseret 2K-støbning, hvor 16 gevindbøsninger i 6 varianter ilægges støbeværktøj og omstøbes.

Stansomatic, som er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål, har siden sidst udbygget sit produktionssetup. Til Tech Tour står Stansomatic klar til at præsentere de besøgende for produktionen og de nye maskiner. Derudover er der mulighed for at få en rundvisning i de nybyggede administrations- og produktionslokaler, som står klar få dage før eventet. 

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via hjemmesiden

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109