23948sdkhjf

Trioplast-regnskab: hæver omsætningen, skrumper på overskud

Resultatet er tilfredsstillende og på niveau med forventningerne.

Det er den korte version af ledelsesberetningen bag det offentliggjorte regnskab fra emballagefirmaet Trioplast Nyborg, der udgør den danske afdeling i den svenske emballageproducent Trioplast AB. 

Omsætningen er steget fra 585,5 millioner kroner i 2017 til 613,1 millioner kroner i 2018. Men selvom der er kommet flere ordre igennem butikken, så er er resultatet desværre gået i negativ retning med et mindre dyk fra 18,4 millioner kroner til 17,1 millioner kroner.

Det fremgår af oplysninger på CVR-registeret.

- Stigningen i omsætningen kan henføres til en større afsat tonnage af strategiske produkter, samt et øget salg af egenproducerede regenerat. Valutakurserne på NOK og SEK har været lavere end såvel 2017 som budgetteret, hvilket har haft negativ indvirkning på årets omsætning og resultat, står der i ledelsesberetningen.

Ledelsen forventer en omsætning for 2019, der er på niveau med 2018. Til gengæld forventer ledelsen en stigning i resultatet til omkring 22-26 millioner kroner.

Optimismen er bundet i stabile råvarepriser, samt at markedet for emballage er præget af konkurrence, og ledelsen derfor forventer vækst.  

Om Trioplast

  • Trioplast er et svensk foretagende med dansk afdeling i Nyborg.
  • Nyborg-afdelingen udgør koncernens hovedkvarter hvad angår industrifilm, hvilket betyder, at det meste af den type produktion foregår der.
  • Produktionen i Nyborg laver primært produkter i krympefolie, FFS-folie og hættestrækfolie. Desuden producerer Nyborg-afdelingen også affaldssække.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109