23948sdkhjf

Henrik Beha Pedersen bytter job i Plastic Change

Henrik Beha Pedersen har som stifter af Plastic Change indtil videre haft rollen som organisationens administrerende direktør. Men efter fem år i den stol er det slut.

Han er i stedet udpeget som ny bestyrelsesformand. 

Det oplyser organisationen på deres hjemmeside.

Job-byttet er led i en større organisationsændring, hvor der på den netop afholdte generalforsamling er skiftet ud både i ledelsen og i bestyrelsen.

Louise Lerche-Gredal overtager posten som ny administrerende direktør, mens Anne Aittomaki tiltræder som strategisk direktør.

Louise Lerche-Gredal er advokat og MBA, med en baggrund som erhvervsadvokat og som administrerende direktør for Mediationsinstituttet. Hun har været ansat i Plastic Change siden januar 2018, og har blandt andet været ansvarlig for organisationens strategiske partnerskaber med danske virksomheder.

Anne Aittomaki er antropolog og har været ansat i Plastic Change siden januar 2016, hvor hun har været med til at udvikle organisationen samt drive det strategiske og politiske arbejde nationalt og internationalt.

Hun sidder desuden i styregruppen i Break Free From Plastic, en bevægelse, bestående af 1500 organisationer verden over, der globalt arbejder for at knække den stigende kurve for plastikproduktion og forbrug.

De nye bestyrelsesmedlemmer er:

  • Karen Lorenzen, direktør Operate
  • Jens Chr. Norrild, Project Director i Novo Nordisk
  • Steffen Hjaltelin, direktør Hjaltelin
  • Stahl Signe Simonsen, Sekretariatschef ved Kvinder I Bestyrelser
  • Lærke Ullerup, marketing director, Trackunit
  • Mathias Gredal Nørvig, direktør SYBO
  • Henrik Beha Pedersen, stifter af Plastic Change

Kilde: https://plasticchange.dk/knowledge-view/...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079