23948sdkhjf

Klodsbygger med start-up-optimisme: Ud af 2018 med lille underskud

Producenten af byggeklodser til legepladser, X Block, nåede ikke deres egen målsætning om at få solgt 300 sæt i løbet af 2018.

Det betyder, at virksomheden kommer ud af året med et beskedent underskud, skriver Finans.dk.

Det tager dog ikke gejsten fra firmaets ene ejer og stifter Pascal Laraignou, der ikke kan sætte præcise tal på underskuddets størrelse, fordi regnskabet ikke er endelig opgjort.

- Men vi er bestemt ikke utilfredse. X Block skal nok blive etableret på det europæiske marked. Det tager blot den tid, som alle startups tager, siger han til mediet.

Kopierer målsætningen
Målsætningen for 2019 er at nå i mål med den magiske grænse på 300 solgte sæt byggeklodser. Det er dog konservativt sat, siger Pascal Laraginou, fordi det alene bygger på de nuværende distributører i Norden, og ikke de markeder i England og Tyskland, som der er planer om at indtage i 2019.

Desuden har X Block indgået en aftale med Legekæden, der pr. 1. april begynder at sælge virksomhedens byggesæt.

Fakta

  • X Blocks klodser er designet med inspiration fra de mælkekasser, der i hobevis blev brugt til at bygge borge og fæstninger i på landets legepladser.
  • De første X Block produkter er designet i 2016 af Pascal Laraignou, der sammen med Oliver Erritzøe har stiftet og ejer firmaet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078