23948sdkhjf

Efter 70 år: Værktøjsfirma skifter navn

HCT Tool A/S har skiftet navn og hedder nu Mouldshop A/S. Virksomheden, der har til huse i Ballerup, har taget skridtet i forbindelse med en naturlig udvikling i den 70 år gamle virksomhed. Det fortæller salgschef Jesper Thorne.

- Vi har gennem årene forsøgt at skabe større synergi ud fra to ben i virksomheden, nemlig salg af skærende værktøjer og produkter til plast- og værktøjsindustrien. Der er dog tale om to meget forskellige brancher. Derfor er konsekvensen nu, at vi udbygger vores position som leverandør af teknologiske løsninger fra førende producenter til værktøjs- og plastbranchen med et navneskifte, mens aktiviteterne omkring skærende værktøj er overleveret til det nystartede Edeco Tool ApS, siger Jesper Thorne.

Mouldshop fokuserer dog stadig på øvrige dele af branchen, som værktøjsfremstilling af snit/stans samt udstyr til overfladepolering.

Mouldshop har agentur på en lang række store brands i Danmark. Hovedproduktgrupper omfatter bl.a. MRO udstyr og tilbehør til plaststøbning og værktøjsvedligehold, robotudstyr (EOAT) og Mouldflo; dansk-udviklet flowmonitorering og –optimering. Derudover servicerer man værktøjsbranchen med blandt andet Strack-komponenter og en lang række tekniske løsninger fra øvrige kendte producenter.

Udover navneskiftet kan Mouldshop afsløre ansættelsen af en kunderådgivende plastspecialist pr. 1. marts: Mikael Morgenstjerne, der har 30 års erfaring fra plastbranchen.

Mouldshop er en del af HCT Gruppen, der også ejer Mouldpro A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109