23948sdkhjf

Toppac udvider med hjælp fra studerende

Emballage-virksomheden Toppac i Randers er vokset ud af deres lokaler og skal til at udvide.

Som hjælp til det har de sat to studerende i Randers på opgaven.

De sidste to uger har to studerende, Christian Møller og Martin Lund Sort fra produktionsteknologiuddannelsen ved Erhvervsakademiet, kravlet rundt på Toppacs fabriksgulve og taget mål og tegnet streger.

Virksomheden producerer 5-600.000 plastikemner til fødevareemballage hver dag, som bliver brugt til eksempelvis ristede løg, hønsesalat og rejer.

Det har Randers-firmaet gjort til en god forretning, og det går faktisk så godt, at virksomheden skal udvide med flere kvadratmeter, nye maskiner og ny intern logistik.

- De [to studerende] skal komme med forslag til, hvordan vi kan være her fremover med et færdigt layout over produktionen og en handlingsplan. Vi vil blive dobbelt så store i løbet af de næste fem år, og allerede nu har vi ikke lagerplads nok, så de har fået en stor opgave, forklarer Maluu Vemmelund, der er supply chain manager ved Toppac og ansvarlig for samarbejdet med de studerende.

Nye øjne på
Nogle vil måske synes, det er vanvittigt at give så stort et projekt til to studerende, men det synes Toppac og Maluu Vemmelund ikke.

- Når der kommer nye øjne ind, får vi nye vinkler på vores udfordringer. De har en teoretisk baggrund og kan komme med nogle ’udenfor boksen-ideer’. Så kan vi snævre dem ind senere. På den måde vinder alle parter. Dels hjælper vi dem med at komme nærmere arbejdsmarkedet, og de hjælper os via deres praktiske og teoretiske viden, siger Maluu Vemmelund.

De to studerende skal aflevere deres projekt 21. december.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.625