23948sdkhjf

Dansk Retursystem opnår CSR-certificering

Efter to års arbejde har Dansk Retursystem modtaget en officiel CSR-certificering. Der er tale om CSR-standard DS 49001, der stiller en række krav til virksomhedens arbejdsforhold, medarbejderpolitik, miljøforhold med mere.

Med CSR-certificeringen har Dansk Retursystem fået dokumentation for, at den arbejder målrettet og ambitiøst ikke bare med sin kerneforretning, som er miljø og genanvendelse, men også de mange andre aspekter af CSR, herunder effektivitet, medarbejdere og omverden, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- CSR-certificeringen fik os til at gennemgå vores arbejdsgange med en tættekam. Det har handlet om at få defineret, hvad der er CSR inden for de enkelte arbejdsområder. Det betyder dels, at vi er blevet bevidste om, hvornår vi arbejder med CSR, og dels at vi har fået strammet op og forbedret vores arbejdsgange inden for de enkelte områder. Det betyder også, at vi har sat os nye CSR-mål, så vi kontinuerligt kan dokumentere, at vi forbedrer vores indsats og at vi bliver kontrolleret, fortæller CSR-chef Peter Harpsøe Engel.

For Dansk Retursystem er CSR-certificeringen mere end dokumentation, og den har bragt miljøvirksomheden igennem en lang og krævende proces.

- Det har kostet tid og kræfter at komme hertil, men arbejdet vil forsætte, så vi kan blive ved med at høste. Målet var, at alle medarbejderne var en del af processen og bidrog med erfaring og viden. Det lykkedes, og det har bl.a. ført til et styrket samarbejde på tværs, fortæller Peter Harpsøe Engel.

Faktaboks:
Dansk Retursystem er certificeret efter den danske CSR-standard DS 49001. Standarden stiller krav om, at virksomheden prioritere og arbejder med 7 CSR-parametre:

  • Ledelse
  • Menneskerettigheder
  • Arbejdsforhold
  • Miljøforhold
  • God forretningsskik
  • Forbrugerforhold
  • Lokal samfundsudvikling og -involvering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078