23948sdkhjf

Induflex høster Gazelle-pris

Den ordreproducerende plastvirksomhed Indufluex fra Støvring er netop blevet tildelt en Gazellepris.

Prisen uddeles af Børsen og gives til virksomheder, der samlet set har fordoblet deres omsætning eller bruttoresultat inden for de seneste fire år.

Og det har Induflex, der har haft god fart på de seneste år og atter en gang kan hive Gazellen hjem til Støvring – endda på kanten til det år, der markerer virksomhedens 30 års jubilæum.

Ny mand i stolen
Induflex er midt i et generationsskifte hvor mor og søn Lis og Ricco Larsen er ved at finde en formel for virksomhedens ledelse fremadrettet.

Som led i den proces har de ansat en ny direktør, der skal gøre virksomheden moderne, som han selv udtrykker det.

- Virksomheden er vokset markant både på antallet af medarbejder omsætning i de sidste tre år og er nu så kompleks, at det kræver en mere moderne og dynamisk ledelse end den man normalt fører, siger Jeppe Ingemann Lyng, der tiltrådte 1. august.

Hurtigere fra beslutning til produkt
Han har på de få måneders ansættelse sat gang at en række initiativer, der skal følges til dørs i 2019 og sikre væksten fremadrettet for virksomheden.

En af initiativerne bliver at gøre processen fra beslutning til færdigt produkt hurtigere. Det skal blandt andet ske ved at gøre de interne processer mere smidige og satse på automationsløsninger, der kan oppebære firmaets koncept om at være ordreproducerende inden for et bredt spektrum af varer og kunder.

- Vi er i gang med at modernisere virksomheden, så den passer til det mål, vi har sat os for fremtiden. Vi vil gerne nå et leje, hvor vi vækster men samtidig kan holde væksten og antallet af medarbejdere oppe, hvis det begynder at gå ned for branchen. Men vi skal også passe på med ikke at overvækste, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125