23948sdkhjf

Her har man outsourcet produktudviklingen

Virksomheden Sciteq i Hinnerup, der laver udstyr til test og kvalitetskontrol af plastprodukter som rør, fittings og slanger, har outsourcet sin produktudvikling til ingeniørvirksomheden Biir og samtidig nedlagt sin egen udviklingsafdeling.

Det har både medført, at virksomheden er gået fra to ingeniører til at kunne trække på 250 specialisters viden, og muliggjort projekter, som har reduceret produktionsomkostningerne med mere end 25 procent.

– Sciteq havde allerede et stort produktprogram, men det trængte til en kraftig opdatering. Hele produktporteføljen er derfor blevet gået efter med modernisering, standardisering og reduktion i produktionsomkostningerne for øje. lyder det fra Henning Jørgensen, chefkonsulent i Biir.

– Vi fremstiller bedre maskiner nu, og vi laver produkter, som vores konkurrenter ikke tilbyder. Takket være de opdateringer, vores produkter har fået, fremstiller vi dem billigere, bedre og med en minimeret reklamationsrate. Derudover har vi reduceret i produktprogrammet, og det har haft en rigtig positiv effekt, fortæller leder af produktionen i Sciteq, Thomas Nielsen.

Det nye samarbejde har blandt andet resulteret i, at et eksisterende termokar er blevet komplet redesignet ud fra et krav om en besparelse på 25 procent i fremstillingsomkostningerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063