23948sdkhjf

Acoplastic i fin messeform

Den danske underleverandør regner med konkrete ordrer efter Elmia Subcontractor

- Hvis vi skulle køre hjem nu, ville vi være tilfredse.

Så kontant er konklusionen fra produktionschef Peter Bagge, da Metal Supply traf ham og senior sales manager Niels Uhrbrand på Acoplastics stand på Elmia Subcontractor torsdag formiddag.

Acoplastic er en klassisk underleverandør, der fortrinsvis udvikler og fremstiller komponenter i PTFE og high tech plast til blandt andet måleudstyr, pumper med mere. Det sker med udgangspunkt i virksomhedens fabrik i Espergærde, og udover det danske marked er nærmarkederne Tyskland og Sverige også i fokus.

- Det svenske marked er vigtigt for os, og vi har gode traditioner på det svenske marked og har flere store kunder her, forklarer Niels Uhrbrand.

Begge Acoplastic-folk var i højt humør, da Metal Supply mødte dem. Messen er nemlig forløbet særdeles godt og kan hurtigt vise sig at give afkast.

- Vi forventer allerede, at der kommer en væsentlig forespørgsel i næste uge. Det var en virksomhed, der var interesseret i en bestemt type bolte med beskyttelse. Ordren var for lille til sprøjtestøbning, og derfor var de på jagt efter nogen som os, forklarer Niels Uhrbrand.

Sætte ansigt på kunderne
Netop Elmia Subcontractor passer godt til Acoplastic, og efter at have været fraværende et par år, har den danske plastvirksomhed atter valgt at udstille i Jönköping.

- De der kommer her er nogen, der leder efter løsninger mere end nogen, der leder efter spændende produkter, de kan arbejde med de næste 10 år, siger Peter Bagge, og fortsætter:

- Vi har også snakket med flere af vores kunder, og det er altid rart at få sat ansigt på. For os som udstiller er det de rigtige, der kommer – det er dem, der skal beslutningerne.

Elmia Subcontractor slutter fredag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094