23948sdkhjf

EPS-sektion: Vi skal stå ranke om vores produkt

EPS-sektionen har ansat projektchef, der blandt andet skal arbejde mod mere positiv omtale af ekspanderet polystyren

Brancheorganisationen Plastindustriens EPS-sektion har valgt at ansætte en projektchef, der blandt andet skal varetage sektionens kommunikation udadtil.

Chresten Heide-Anderson skal med andre ord være med til at viderebringe alle de gode historier om EPS og øge kendskabet til EPS i den cirkulære økonomi, herunder øget genanvendelse, reduceret madspild, emballage og byggeri.

Skal fremhæve fortræffeligheder
Formand for EPS-sektionen, Henrik Peder Vasylyeva, har sammen med resten bestyrelsen en klar strategi med ansættelsen. Han erkender nemlig, at EPS-medlemmerne slet ikke er gode nok til at fremhæve EPS’ fortræffeligheder.

- Vi har som branche i årtier haft en alt for defensiv tilgang til branding og presse. Vi skal være langt bedre til at fortælle alle de gode historier om EPS, som det moderne plast- og isoleringsmateriale, det er, forklarer Henrik Peder Vasylyeva.

Bestyrelsen vil væk fra skrækhistorierne og ud i verden med de mange positive fortællinger om det store genanvendelsespotentiale: At EPS faktisk er 100 procent recirkulærbart.

- Vi har forsøgt at gemme os i kulissen i mange år, men det er på tide at træde mere tydeligt frem på podiet - for hvis man holder sig i baggrunden, får man ikke sagt det, der skal siges. Vi vil ikke den dårlige omtale, vi skal stå ranke om vores produkt, der kan så meget, også set i et miljørigtigt lys, siger Henrik Peder Vasylyeva.

Chresten Heide-Anderson har nu været ansat af EPS-sektionen i et par måneder og er allerede begyndt sin færd rundt i Danmark og dialog med blandt andet landets kommuner.
- Jeg oplever en stor åbenhed og positiv tilgang til EPS. Interessen for EPS er til stede. Man vil gerne ind i et tættere samarbejde, siger Chresten Heide-Anderson.

Sektion tager initiativer
EPS-sektionen har i flere omgange taget interne initiativer for at forbedre mængden af genanvendelse.

EPS-industrien tager selv eksempelvis emballage tilbage fra deres respektive kunder, så brugte EPS-produkter kan genanvendes.

Udover kommunikation skal Chresten Heide-Anderson have ansvaret for en række af EPS-sektionens aktiviteter, herunder hjemmesider og arrangementer. Chresten Heide-Anderson er desuden primær kontaktperson i samarbejdet med de nordiske og europæiske EPS-brancheforeninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095