23948sdkhjf

Jysk legetøjsproducent lander kinesisk aftale

Produkterne bliver nu distribueret i 2700 butikker.

Legetøjsproducenten Dantoy i Hobro har netop indgået aftale med en af Kinas helt store distributører af legetøj.

Aftalen betyder, at det nordjysk produceret legetøj fra nu af bliver at finde i 2700 butikker via den kinesiske kundes salgsnetværk. Det skriver Nordjyske.

Administrerende direktør i Dantoy Marck André Højbjerg Matthiasen siger, at der er god forretning i have markedsføre et "Made in Denmark" brand i Kina.

- Kina har en voksende middelklasse, der i stadig højere grad foretrækker udenlandske kvalitetsvarer og gerne betaler ekstra for dem. Vi har landet aftalen med den kinesiske legetøjsdistributør, fordi vi producerer alt vores legetøj i Danmark og vægter kvalitet, miljø samt sikkerhed utroligt højt. "Made in Denmark" sælger godt i Kina, siger han. 

Marck André Højbjerg Matthiasen tør endnu ikke sætte konkrete tal på, hvad den nye aftale kommer til at betyde for Dantoy.

- Hvis salget for alvor tager fart derude, er det ikke usandsynligt, at vi vil opleve tocifrede væksttal de kommende år - men lige nu er vi bare glade for, at aftalen er i hus, og de første ordrer lover godt for fremtiden, siger han til Nordjyske.

Dantoys produkter bliver solgt i 50 lande verden over.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11