23948sdkhjf

BPI skifter gear

Efter krisesag i 2017 er BPI på vej i den rigtige retning, siger direktør.

Skumproducenten BPI kæmper stadig med efterdønningerne af sidste år, hvor de måtte lukke salget af produkter i ugevis.

Men nu synes bøtten at være vendt, og virksomheden har netop fremlagt et halvårsregnskab, som direktøren betegner som ’fornuftigt’.

- Sidste år var et mareridt, som vi – takket være en stædig og standhaftig organisation – på mange måder er kommet styrket igennem. Nu gælder det om at komme tilbage i højeste gear og bevise overfor vores loyale og trofaste kunder, at deres tålmodighed i sidste ende lønner sig. Vi kæmper stadig med eftervirkningerne – men mange ting, herunder en nylig tilfredshedsmåling, vidner om, at vi er på vej i den rigtige retning. siger direktør Jesper Brix.

Halvårsregnskabet blev markeret med et medarbejder-arrangement, hvor der også blev præsenteret en ny film om virksomheden.

BPI satte produkter i karantæne - sagen kort
I oktober 2017 var der mistanke om en forhøjet mængde sundhedsskadeligt stof i en sending fra en af BPIs underleverandører.

Det medførte omgående standsning af produktionen, samt en karantæne af de produkter, der var under mistanke for at indeholde for meget af det såkaldte stof DCP. En karantæne der varede en måned.

Perioden afspejlede sig naturligvis i virksomhedens årsregnskab fra 2017 med et dyk i indtjeningen. Virksomheden havde i året sat rekord i aktiviteter og omsætning, men det var svært at læse ud af regnskabet på grund af karantænen.

Jesper Brix anslog den gang, at ugerne uden produktion havde kostet virksomheden i omegnen af 20 millioner kroner.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.521