23948sdkhjf

Familieejet virksomhed solgt

Plastforarbejder er ikke længere i hænderne på familien Brønnum.

Den plastforarbejdende virksomhed Brønnum Plast i Rødovre er blevet solgt.

De nye ejere er Sigurd Kongsgaard, Michael Mansa og Michael Tvermoes, og dermed er virksomheden ikke længere i hænderne på medlemmer af familien Brønnum, der har drevet virksomheden siden 1948.

- Det er en spændende virksomhed at kaste sig ud i med 70 års historie bag sig. Vi kunne se nogle sammenfald mellem Brønnum Plast og vores anden virksomhed, så det gav god mening for os at købe den, siger Sigurd Kongsgaard, den ene af virksomhedens tre nye ejere.

Han udgør sammen med de to andre en iværksættertrio, der opkøber virksomheder, og de har allerede en anden plastvirksomhed i deres portefølje, fortæller han.

Produktionen fortsætter
I forbindelse med overtagelsen af Brønnum Plast er to medlemmer af Brønnum-familien, søskendeparret Dinna og Hasse Brønnum trådt ud af virksomhedens bestyrelse. Dinna Brønnum fortsætter arbejdet i virksomheden, mens Hasse Brønnum forlader den helt.

Brønnum Plast forarbejder materialer til halvfabrikata, blandt andet tilskæringer og bukninger. Det ændrer sig ikke efter opkøbet, fortæller Sigurd Kongsgaard.

- Vi kommer ikke til at ændre virksomhedens gang radikalt. Vi kommer til at forene salget mellem vores virksomheder, fordi vi kan se, at vore kunder efterspørger begge dele. Så der bliver tale om synergieffekter på den kant, men produktionen ændrer vi ikke synderligt på, siger Sigurd Kongsgaard.

 Brønnum Plast har ni ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109