23948sdkhjf

Magasinet Plast i tæt samarbejde med Plastteknik Nordic

Magasinet er i 2019 officiel samarbejdspartner og skal producere det danske messemagasin op til messen Plastteknik Nordic

Magasinet Plast, der dækker den danske plastbranche, har indgået samarbejdsaftale med Nordens største plastmesse, Plastteknik Nordic.

Aftalen indebærer, at Magasinet Plast producerer det officielle messemagasin til Plastteknik Nordic, der foregår 8.-9. maj 2019 i Malmø.

- Plastteknik Nordic er Nordens førende plastmesse og yderst relevant for den danske plastbranche. Det vil Magasinet Plast naturligvis gerne være en del af. I 2019 er vi officiel samarbejdspartner og er valgt til at producere det officielle danske messemagasin, siger chefredaktør for Magasinet Plast Anne Kraufeldt.

- Vi ser frem til samarbejdet og ikke mindst til at producere messemagasinet, så vi kan vise endnu mere teknik og endnu flere maskiner og produkter fra danske plastvirksomheder frem.

Den svenske messe- og eventvirksomhed Easyfairs, der ejer Plastteknik Nordic og en stribe andre fagmesser, satser i 2019 på endnu flere danske virksomheder og danske besøgende på messen.

I 2017 var næsten 25 procent af de besøgende fra Danmark - og Easyfairs satser på endnu flere i 2019.

- Plastteknik Nordic er rigtig glad for samarbejdet med Nordiske Medier og Magasinet Plast, da mediehuset med sine kontakter i Danmark, Sverige og Norge kan give os nogle spændende fordele, når vi her i efteråret og i foråret 2019 skal markedsføre messen i hele Skandinavien, siger Charlotta Nordenfelt, som er projektleder for messen.

- Messen bliver større i 2019 end den har været tidligere, og vi ser allerede nu øget interesse fra skandinaviske virksomheder, når det gælder at udstille og besøge messen i Malmø.

Messemagasinet udkommer 26. april 2019 sammen med det gratis Magasinet Plast og deles også ud på Plastteknik Nordic 2019.

Vil man vide mere om det danske messemagasin, kan man kontakte chefredaktør Anne Kraufeldt på tlf. 61388000 eller ark@nordiskemedier.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078