23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Induflex

Ny mand for bordenden i Støvring-virksomhed.

1. august tiltræder 39-årige Jeppe Ingemann Lyng som ny administrerende direktør i Induflex A/S i Støvring. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Induflex udfører plastbearbejdning af produkter inden for blandt andet medico og design.

Jeppe Ingemann Lyng er uddannet sociolog og kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Business Rebild. Her har han de sidste tre år haft det daglige ansvar for sparring og samarbejde med virksomheder og iværksættere i Rebild Kommune.

Fokus på automatisering
Induflex A/S står midt i en rivende udvikling med stor fokus på blandt andet automatisering og effektivisering, en udvikling som Jeppe Ingemann Lyng skal være med til at sikre.

Jeppe Ingemann Lyng kommer til at drive Induflex i tæt samarbejde med de nuværende direktører Lis Larsen og Rico Larsen, der bliver i virksomheden med hvert deres fokusområde.

- Jeppe Ingemann Lyng har i længere tid været en stærk sparringspartner i forhold til den udvikling, som Induflex har været igennem. Derfor ser Lis og jeg det som helt naturligt nu at ansætte Jeppe til at geare Induflex til den fremtidige vækst. For os betyder det også, at vi får frigivet tid til at fokusere på det, der er vores styrker i Induflex, siger Rico Larsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.476