23948sdkhjf

Tredje generation overtager Helsingborgs Gummifabrik

Vi har et stærkt fundament at bygge videre på, siger Filip Olsson, direktør i Helsingborgs Gummifabriks AB.

Tredje generation i familien Olsson har pr. 1. februar sat sig i direktør-sædet i den svenske virksomhed Helsinborgs Gummifebrik AB.

Det er Filip Olsson, der har overtaget pladsen efter sin far, Björn Olsson, der erhvervede virksomheden sammen med Filips bedstefar Sven-Ingvar i 1991.

Björn Olsson fortsætter med at arbejde parallelt med sønnen i de kommende år. Sammen kan de danne et makkerskab, der stille og roligt kan hjælpe Filip Olsson videre i det familiefirma, han ikke tidligere har arbejdet aktivt i, men siddet i bestyrelsen i, i de senere år.

Björn Olsson overtager samtidig stillingen som bestyrelsesformand.

2018 starter godt
- 2018 er startet godt. Ordreindgangen er god, og vi har en god base for bestilling af ordrer fra slutningen af 2017, siger Björn Olsson og tilføjer, at 2017 var et rigtig godt år for koncernen.

- Målet er at fortsætte med at udvikle koncernen inden for de områder, vi arbejder med, samt aktivt at søge nye materialer og applikationer, der passer til vores forretning, siger Filip.

Selskabet består af i alt tre virksomheder, selskabet har nemlig to datterselskaber: Alscan Rubber AB og Uresil AB. Alle virksomheder samles på en og samme adresse i Helsingborg, men i forskellige lokaler. Moderselskabet arbejder med støbning i gummi, Uresil med ekstrudering i silikonegummi og Alscan med belægning af valnødder og ruller.

Den kombinerede maskinpark består af fem støbepresser, udstyr til belægning (???) og to konventionelle ekstruderingsmaskiner. Eventuelt får disse på et tidspunkt følgeskab af endnu en ekstruderingsmaskine til fremtidig co-ekstrudering.

- Hvis behovet opstår, er det ikke umuligt, at vi investerer i en, siger Filip Olsson.

Koncernen har en afbalanceret produktportefølje og et bredt kunderegister. Det giver Helsingborgs Gummifabrik mulighed for at tilbyde løsninger til kunder i mange forskellige brancher. Det ser Filip Olsson som en styrke.

- Vi er også gode til at producere specialprodukter i mindre mængder, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094