23948sdkhjf

Modelsnedkeri får nye muligheder

Vestjysk Modelsnedkeri er rykket til større lokaler i Esbjerg

Prototypefabrikanten Vestjysk Modelsnedkeri er rykket fra 377 kvadratmeter på havnen i Esbjerg til ny lokaler på Isefjordsvej i det nordlige Esbjerg og 1.972 kvm. Det oplyser Liselotte Østergaard, datter af direktør og ejer Poul B. Østergaard, til Wood Supply.

Med flere kvadratmeter er der nu mulighed for større kapacitet.

- Vi er nu ved at afslutte en opgave for en kunde, som kræver meget plads, da det er meget store modeller vi arbejder på. På den gamle adresse havde vi ikke mulighed for at tage sådan en stor opgave ind, da vi simpelthen ikke havde pladsen, siger Liselotte Østergaard.

- Rent geografisk ligger det også bedre, til og fra motorvejen for kunder og leverandører, tilføjer hun. 

En ekstra CNC-fræser i samme ombæring
Det traditionelle håndværk er basis for teknikken hos Vestjysk Modelsnedkeri, som i dag fremstiller modeller og prototyper i træ, flamingo og komposit til fx møbelfabrikanter og designere samt til arkitekter og skulptører. Ligeledes udvikler man gerne fræseprogrammer til levering "ud af huset".

I arbejdet gør firmaet brug af både det traditionelle håndværk og CNC-fræsere. I samme ombæring som flytningen købte firmaet også endnu en 5-akset CNC fræser, så man nu råder over tre styk.

Selvom Vestjysk Modelsnedkeri har været på plads i Esbjerg N i nogen tid var der først reception i de nye faciliteter sidste uge.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125