23948sdkhjf

Østjysk producent af transportbånd udvider

SBK starter nyt firma i Viborg sammen med kendt navn fra branchen.

Henrik Kjeldal Hansen – der kommer fra en stilling som CEO hos Ellegaard Components – har sammen med Skandinavisk Båndkompagni etableret den nye virksomhed SBK Viborg, der skal styrke indsatsen overfor de kunder, der anvender transportbånd af kunststof.

SBK i Århus har traditionelt haft størst fokus på transportbånd af sort gummi til den tunge industri samt agro-industrien, men med Henrik Kjeldal Hansens ombord vil man nu henvende sig til andre kundesegmenter.

- Af hygiejnehensyn er det ikke hensigtsmæssigt at producere transportbånd af kunststof i samme lokaler som transportbånd af sort gummi. Og ud fra ønsket om større geografisk spredning, giver det god mening at opbygge helt nye faciliteter i Viborg, hvor jeg har min naturlige base, forklarer Henrik Kjeldal Hansen.

Direktør med stærkt branchekendskab
Det er en direktør med godt kendskab til branchen, der står i spidsen for at opbygge den nye virksomhed i Viborg.

Henrik Kjeldal Hansen har været i branchen i godt 22 år – heraf cirka seks år som CEO hos Ellegaard Components.

Det er planen, at de ordrer på kunststofbånd, der hidtil er blevet leveret fra Århus, løbende vil blive overflyttet til SBK Viborg, men samtidig skal Henrik Kjeldal Hansen udbygge både kundekreds, sortiment og servicekoncept.

- Vi etablerer en komplet båndshop til produktion og forarbejdning af kunststoftransportbånd. Det er første skridt i vores planer om også at levere den bedste kvalitet til den lettere industri, på samme måde som SBK er kendt for til den tunge industri. Ved at opbygge vores egne faciliteter bliver vi i stand til at yde en både bedre og hurtigere service til vores kunder, siger direktøren for den nye virksomhed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08