23948sdkhjf

Nettos pant-poser kommer nu til Bornholm

Forsøgsordningen udbredes fra Fyn til Bornholm.

Aflever din brugte plastikpose i Netto og få en krone retur. Sådan fungerer den nye pantordning, Netto har introduceret og tester på Fyn, og fra i dag, den 4. juni, udvides testen, så den også omfatter Bornholm.

Pant-poserne er en del af et partnerskab mellem WWF Verdensnaturfonden og Salling Group, der ejer Netto. Samarbejdet skal sikre, at plastik fra butikkerne ikke ender i naturen som affald. Og en lang række plast-initiativer skal medvirke til, at Salling Groups meget ambitiøse målsætninger bliver nået.

I de kommende måneder vil Bornholm ikke kun danne rammen for mange sommerferiegæster, men også et Folkemøde. Derfor er det gode muligheder for at teste pantordningen i et sommerferieområde med besøgende, som ikke nødvendigvis besøger en Netto-butik hver dag.

Og samtidig også vise konceptet frem for alle Folkemøde-deltagerne.

- Handelsmønsteret i vores butikker er lidt atypisk henover sommeren, hvor vi har mange kunder, som ikke er bosiddende på Bornholm. Derfor har vi gode betingelser for at teste, om eksempelvis udenlandske gæster og sommerferiebesøgende kommer retur med poserne. Og vi vil selvfølgelig også gerne se, hvordan pantordningen helt generelt bliver modtaget, uddyber Marianne Kjøller, som er Nettos distriktschef på Bornholm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079