23948sdkhjf

Frysepose-sag afgjort i retten

Afgørelsen betyder, at Sustain A/S skal trække fryseposer tilbage.

En afgørelse i Sø- og Handelsretten i slutningen af april har pålagt virksomheden Suztain A/S at trække deres sortiment af komposterbare fryseposer tilbage fra detailhandlen og distributører.

Afgørelsen kommer efter, at producenten af fryseposer Maistic, der også producerer komposterbare fryseposer, trak Suztain i retten med påstand om, at der var for mange ligheder mellem sidstnævntes produkt og Maistics.

Retten har nu afgjort, at der er sket brud på markedsføringsloven, og at ”…Suztains brug af emballage indebærer en snyltning på Maistics kendetegn i strid med markedsføringslovens §§ 3 og 22”, som der står i kendelsen.

Det betyder, at Suztain ikke længere må markedsføre og sælge deres poser, og at de skal trække poserne tilbage fra handelen.

- Det er meget trist, at man kan komme dertil, hvor man må anlægge sag mod en dansk tidligere kunde og samarbejdspartner for ulovlig sammenlignende reklame, kopiering og snyltning på vores brand og dermed vores arbejde for at skabe og tilbyde plastfri alternativer. Jeg håber virkelig, at det ikke vil blive nødvendigt igen - hverken her i Danmark eller i udlandet, siger stifter og bestyrelsesformand i Maistic Bio Group, Heidi von Bülow på Maistics linkedin-profil.

Retten har bestemt, at Suztain skal betale sagens omkostninger til Maistic Bio Group.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078