23948sdkhjf

Arburg demonstrerer Freeformer på Elmia Polymer

Når polymer-messen foregår i Jönköping 15.-18. maj kan man teste additiv fremstilling hos Arburg.

Når Elmia Polymer løber af stablen 15.-18. maj i Jönköping i Sverige, står Arburg klar til at demonstrere fremtiden indenfor sprøjtestøbning og additiv fremstilling i Hal C.

Arburg viser på stand 04.22 omkostningseffektiv, automatiseret sprøjtestøbning af plastdele på en  produktion på en 'Allrounder' fra Golden Electric-serien: Allrounder 470 E Golden Electric.

Arburg Plastic Freeformings (APF) potentiale til additiv fremstilling demonstreres af en Freeformer, der producerer en funktionel del i en hård/blød-kombination. 

- Vores skandinaviske kunder har behov for innovativ teknologi af høj kvalitet, siger Michael Kylling, Managing Director i Arburg Denmark.

- Som en pålidelig samarbejdspartner tilbyder vi alt, hvad vores kunder har brug for til effektiv produktion af plastdele. Udover maskinteknologi omfatter dette automation, nøglefærdige løsninger, Industry 4.0-komponenter, samt omfattende rådgivning og service, siger han.

Arburg Plastic Freeforming, der også demonstreres på Elmia Polymer, er ikke blot velegnet til produktion af prototyper, men er i særdeleshed til industriel, additiv fremstilling af funktionelle dele.

De besøgende kan prøve selv på den interaktive stand hos Arburg, hvor der benyttes  PP og elastisk high-performance TPE til at producere en 'klips' til ski- og vandrestave.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078