23948sdkhjf

Nyt fra plastbranchens bestyrelser

Hvem er inde, hvem er ude? Få overblikket her.

Emtelle Scandinavia A/S
David Edward Simpson er trådt ud af bestyrelsen i Emtelle Scandinavia A/S (kilde: CVR).

Emtelle er en verdensomspændende ekstruderingsvirksomhed med erfaring i at producere skræddersyede løsninger indenfor telekabelrør og trykrør.

Haldor Topsøe Holding A/S
Henrik Gaarn Bak er ny administrerende direktør i Haldor Topsøe Holding A/S, mens Hans Kornerup har forladt direktionen (kilde: CVR).

Haldor Topsøe er specialist inden for procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Nicholaisen A/S
Mikkel Krogslund Andersen er trådt ud af bestyrelsen i Nicholaisen A/S (kilde: CVR).

Nicholaisen A/S er leverandør af maskiner til træ-, plast- og metalindustrierne.

Plast 1 A/S
Michael Westergaard har erstattet Finn Holmstrøm Nielsen som administrerende direktør i Plast 1 A/S. Sidstnævnte er i stedet indtrådt som bestyrelsesformand i selskabet, hvor også Michael Westergaard er trådt med ind.

Nu tidligere formand Jette Molbeck Nielsen forbliver i bestyrelsen som medlem, mens Flemming Delfs er trådt ud (kilde: CVR).

Plast 1 A/S sælger husholdningsartikler.

Uniscrap A/S
Mike Volker Greulich er ny bestyrelsesformand i Uniscrap A/S, hvor han har erstattet Kai Lohmann, der har forladt selskabet (kilde: CVR).

Uniscrap er en landsdækkende miljøvirksomhed inden for affaldshåndtering og genvinding. Aktiviteterne omfatter blandt andet indsamling, oparbejdning og afsætning af papir og pap, jernskrot, metalskrot, plast, elektronik og køleskabe.

Mangler vi nyt fra din virksomhed? Tip redaktøren på bda@nordiskemedier.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078